31/1/15

Brevet Νεμέας 31-1-2015

  Τελικά δεν έβρεξε, δεν είχε ανέμους 11 bf δεν πέσαμε σε χαράδρα, δεν πέσαμε σε φορτηγά, δεν έπεσαν δέντρα στα κεφάλια μας, δεν μας έβρεξαν τα κύματα! Επίσης δεν ήρθαν τα ορκς, ούτε είδαμε πουθενά το χόμπιτ. 
  Ήταν μια ωραία Νεμέα, με ιδανικές συνθήκες, λίγο αέρα δώρο, όμως η επιστροφή για πρώτη φορά ήταν με πλαγιοευνοϊκό! Το κοντρόλ στη Νεμέα θύμησε κάτι από Γαλλία. Το πέρασμα από την Κόρινθο πρόσθεσε μια πικάντική νότα, καθώς αντί για... λιβάδια, είδαμε λίγο κόσμο. 

  Στα αρνητικά τα πάρα πολλά αυτοκίνητα συνοδεία. Διότι μπρεβέ κάνουμε για να είμαστε στη φύση και στον καθαρό αέρα, όχι για να αναπνέουμε τα καυσαέρια των συνοδών Τέλος θα ήθελα να πω πως η ιστορία με το γιλέκο να το έχουμε υποχρεωτικά μαζί μας τελικά δεν είχε τη σωστή κατάληξη, καθώς με την ανακοίνωση μια μέρα πριν, φυσικά πολύ είχαν μη νόμιμο γιλέκο και ξεκίνησαν κανονικά. Φαντάζομαι αν τερματίσουν σε ώρα μη ορατότητας θα έχουν τις αντίστοιχες κυρώσεις. 
  Πέραν των δύο μικρών αρνητικών που ανέφερα, αυτό είναι από τα μαζικά μπρεβέ που έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ από όλα. 
  Τέλος, επειδή η Ελλάδα πάει πολύ καλά στην παγκόσμια βαθμολογία και θα ήθελα να ανέβει ακόμα πιο ψηλά από την 7η θέση θα ήθελα να προτείνω κάτι σε όσους είχαν κάρτα και δεν ξεκίνησαν το μπρεβέ. Μη βλέπετε τις προβλέψεις! Βάλτε ξυπνητήρι το πρωί και την ώρα που θα σηκωθείτε βγείτε στο μπαλκόνι σας να δείτε τον καιρό. Τότε είναι η πιο σωστή απόφαση. Άντε να πάμε την Ελλαδίτσα μας ψηλότερα!!!! 
  Μπράβο σε όλους όσους ξεκίνησαν, μπράβο στους εθελοντές, μπράβο για το πέρασμα από την Κόρινθο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου